Nyitott kapuk 2012. október 6.

Október 6-án a Szentendrei Református Gimnázium nyitott kapukkal várta az iskolánk iránt érdeklődő diákokat szüleikkel, testvéreikkel együtt.

Kilenc órakor kezdődött a rendezvény. Mivel nagyon sokan már a kezdésre megérkeztek, rögtön indíthattunk egy körbevezetést az iskolában, ami az aulában kezdődött, a kápolnában, tornateremben folytatódott, majd a belső udvaron keresztül a Bolyai terembe érkeztek a látogatók, ahol egy rövid kisfilmet tekinthettek meg az iskolában zajló eseményekről.  Később az interaktív tábla rejtelmeibe is betekintést nyerhettek leendő diákjaink. Felvételi tájékoztatóval próbáltuk segíteni a jelentkezéseket. Közben az Áprily teremben az újonnan érkező diákok és szülők, akik az újabb körbevezetésre várakoztak, különböző standoknál beszélgethettek diákjainkkal. Tizenegy helyen várták az érdeklődőket a diákok: DPR (diák presbitérium), ECDL, nyelvi előkészítő, holland és francia kapcsolat, ösztöndíjak és külön az Adria ösztöndíj, szakkörök, sportnap, énekkar, ifjúsági óra vagy ifi, ahogy a diákok hívják.

November 17-én ismét megnyitja kapuit a gimnázium azok számára, akik jöttek volna, de lemaradtak ezen a hétvégén. Szeretettel várunk minden további érdeklődőt.

A szervező tanárok és diákok

Comments are closed.