TÁJÉKOZTATÓ A TANKÖNYVEKKEL KAPCSOLATBAN

A tankönyvrendeléssel és a megrendelt könyvek átvételével kapcsolatos fontos információk.

Az alaprendelés határideje 2014. júniusban lejár. Ezt követően a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. (KELLO) a diák nevére, a tankönyvrendelő lapon szereplő címre küldi a díjbekérőt (sárga csekket). A cím módosítására június 30-ig van módja az iskolának.

A befizetési határidő augusztusban lesz. A KELLO is azt kéri, hogy ha valakinek a nyár során a fizetési módja megváltozik (pl. normatívára jogosulttá válik), kiiratkozik vagy pótvizsgától függ a továbbhaladása, ne fizesse be az összeget. A megrendelt tankönyvcsomagokat mindenképpen kiszállítják az iskolába, de az iskola nem adhatja addig át, amíg a befizetés meg nem történik, és ezt a befizető nem igazolja.

Az elmúlt tanév tapasztalata, hogy az átutalások beazonosításával több probléma volt, mint a csekkekével, ezért javasoljuk, hogy a csekkes befizetést válasszák az átutalás helyett! A tankönyvek ára utalvánnyal is fizethető lesz. Hogy milyen módon, és milyen utalványokkal arról a Tankönyvellátó honlapján időben adnak tájékoztatást.

A tankönyvek átvételének idejéről és módjáról – a szállítás függvényében – az iskola honlapján keresztül adunk majd augusztus 20-a után.

Amennyiben a Szülők külön szeretnének tankönyvet vásárolni, azt a webshop@kello.hu oldalon regisztrációt követően megtehetik. (Pl. normatívára jogosultak a tartós könyv helyett saját példány vennének.) A webshopon június 30-ig leadott rendelések fognak tanévkezdésre a szülők által megadott címre megérkezni. (Lakcím, vagy Kello-Infopont)

A legközelebbi Kellopont:

Kódex Könyvesbolt
Cím: 1054 Budapest, Honvéd u. 5.
Email: kellopont-budapest@kello.hu
Központi telefonszám: +36 1 237 6900

Információk a KELLO honlapján: http://konyv.kello.hu/

Június 25-ig és augusztus 20. után az szrgtankonyv@gmail.com email címen várjuk kérdéseiket.

Comments are closed.