Tantermen kívüli digitális munkarend

Kedves Diákok!

A mai naptól új oktatási forma a tantermen kívüli digitális munkarend kerül bevezetésre minden iskolában, így nálunk is.

A tanulás folyamatát az e-Napló Kréta felületén fogjuk Nektek naponként ütemezni. Az e-Naplóba belépve a saját órarendetekben az óra kiválasztása után a házi feladatok részben fogjátok megtalálni a tanáraitok által számotokra kijelölt feladatok elérhetőségét, a számonkérés módját és annak határidejét is. Tehát a Kréta elektronikus ellenőrzőben látható lesz minden tanítási napon az egyes tantárgyakból feladott házi feladat. (A belépés módja: a felhasználónév az oktatási azonosítód (pl. 74895614895), a jelszó a születési dátumod kötőjellel elválasztva (pl: 2013-12-15). A kijelölt feladatok elérésének módja: a belépés után: órarend/tanóra kiválasztása/házi feladat.)

Fontos, hogy kijelölt feladatokat mindig határidőre végezzétek el.

Amennyiben kérdésetek van, azt a szaktanárokkal egyeztetett elektronikus felületen vagy emailben tehetitek fel.

Jó egészséget és jó tanulást kíván a Szentendrei Református Gimnázium nevelőtestülete!

Kedves Diákok! Kedves Szülők!

Ahogy azt a szülők és a diákok felé is külön levélben jeleztük iskolánk március 24-25-től áttért a TEAMS rendszer használatára. Ebben a levélben minden diák magkapta a felhasználói nevét és a jelszavát is.  Tanáraink, ahogy azt kértük tőlük jelezték felétek ennek elindulását. A házi feladatokat ne a KRÉTA rendszerben keressétek és várjátok! Kérjük a felület rendszeres használatát!  Kérdéseitekkel keressétek a tanáraitokat.

További jó egészséget és jó tanulást kívánunk!

 

Comments are closed.