Warning: Parameter 2 to wp_hide_post_Public::query_posts_join() expected to be a reference, value given in /data/0/5/052f7d77-216c-40a3-a226-75855d452a99/szrg.hu/web/wp-includes/class-wp-hook.php on line 292
  Dr. Borné Haluska Marianna | Szentendrei Református Gimnázium

Dr. Borné Haluska Marianna

Borné Haluska Marianna vagyok. Debrecenben születtem. Gimnáziumi éveim óta kötődök Szentendréhez. A Testnevelési Egyetem elvégzése után első munkahelyem a Templomdombi Iskola volt. Ezután Tahitótfalu sportcsarnokában lehettem vezető tanár. Tavalyi évben a Szentendrei Ferences Gimnáziumban tanítottam. 2015-től tanítva nevelhetem a Szentendrei Református Gimnázium diákjait.

A röplabda (Spartacusban játszottam), és az atlétika (Vasas színeiben futottam) mellett szeretnék minél több sportolási lehetőséget megmutatni a gyerekeknek, megtanítani az alapismereteket.

A pozitív célok iránti küzdelem, a kitartás a nehéz pillanatokban, amire az én szaktantárgyam nevelhet. Ép testben ép lélek.

Tahitótfalun élek családommal. Férjem dr Bor Zoltán közgazdász, jogász. Kántori szolgálatot vállal a helyi református gyülekezetben. Négy lányunkat keresztelhettük a helyi templomban. Szeretem a zenét, operarajongó vagyok. A képzőművészet is keresztezte utamat.

Comments are closed.