Dulai Teréz | Szentendrei Református Gimnázium

Dulai Teréz

Egy Borsod-megyei kisvárosban Ózdon születtem, itt is jártam általános iskolába. Majd Kazincbarcikára kerülve, az Irinyi János Vegyipari Szakközépiskolában érettségiztem általános vegyész szakon. 1985-ben. Az egri Eszterházy Károly Tanárképző főiskolán szereztem első diplomámat biológia-kémia szakos tanárként 1991-ben, majd a másodikat környezetvédelem szaktanárként 1996-ban.

1991-ben mentem férjhez. Férjem Dr. Dulai Alfréd geológus, a Magyar Természettudományi Múzeumban dolgozik őslénytankutatóként.

Két gyermekünk van Dávid (1993), Dóra (1996).

1991 óta élünk Szentendrén, itt kezdtem dolgozni Barcsay Jenő Általános Iskolában, innen kerültem át 1999-ben a gimnáziumunkba, ahol az alsóbb évfolyamosokat tanítom.

Legszívesebben a családommal töltöm az időmet, de nagyon szeretek tanítani, olvasni, biciklizni, énekelni, pingpongozni, kézműveskedni.

Talán fő jellemvonásom a segítőkészség, ezért foglalkozom elsősegélynyújtás, és tanulásmódszertan oktatásával. Hobbi szinten érdekel a pszichológia és a természetgyógyászaton belül a gyógynövények alkalmazása.

Comments are closed.